Asterix Park se deschide, de obicei, in primele zece zile ale lunii aprilie si se desfasoara pana la sfarsitul lunii octombrie.

Asterix Park – lumea celebrilor eroi Asterix si Obelix

Printre cele mai populare parcuri de distractii din Franta, Asterix Park ocupa una dintre pozitiile fruntase, iar in ceea ce priveste prezenta vizitatorilor, acesta se afla pe locul doi dupa Disneyland Paris. Dedicat temelor romano-galice, Asterix este un parc acvatic si, prin urmare, primeste vizitatori doar cateva luni pe an. Situat in pitoreasca zona suburbana Paris Playa la doar 35 km de Paris, parcul a fost deschis in 1989, peste 30 de atractii putand fi accesate pe teritoriul sau.

Asterix Park are 6 roller-coastere spectaculoase

Dupa cum am mentionat mai sus, cele 6 calatorii pe apa predomina. De asemenea, au fost deschise 6 roller-coastere pentru turistii dependenti de adrenalina. In 2018 a inceput constructia celui de-al saptelea roller-coaster, denumit Intamin, a carui inaugurare va avea loc in 2022. Dupa ce au incercat cele mai spectaculoase atractii dinamice, oaspetii parcului pot vizita spectacole cu delfini, pot face o plimbare fantastica prin fabuloasa padure Druid sau cumpara suveniruri memorabile din magazinele locale. Recent, Attention Menhir, un cinematograf 4D a fost deschis in parc. In plus, vizitatorii parcului pot incerca delicioasele preparate ale bucatariei traditionale frantuzesti din cele sase restaurante magnifice aflate in incinta parcului.

Asterix Park se deschide, de obicei, in primele zece zile ale lunii aprilie si se desfasoara pana la sfarsitul lunii octombrie. In lunile de toamna, parcul este deschis doar in weekend. In ciuda acestui program, aproximativ 2 milioane de persoane viziteaza in fiecare an acest centru de divertisment, printre fanii parcului gasindu-se oameni de toate varstele. Asterix Park isi atrage oaspetii cu atmosfera sa calma si armonioasa, fiind considerat un loc ideal pentru relaxare pentru parintii cu copiii mici.

Atractiile din apropierea minunatului Asterix Park

Franta ofera probabil unul dintre cele mai diverse programe turistice din Europa. O cunoscuta atractie a Parisului, cartierul comercial Boulevard des Capucines, situat la 34,1 kilometri, poate fi un decor minunat pentru calatoria dvs. Ansamblul Chateau de Chantilly din apropiere va va dezvalui secretele istoriei franceze.

Cel mai popular parc de peisaj francez, Oise-Pays de France se afla la doar cinci minute de mers cu masina. In plus, ar merita sa explorati in apropiere (douazeci si cinci de minute mers cu masina) Parcul Zoologic din Paris. Puteti face, de asemenea, un tur in Chantilly, la galeria de arta Musée Condé. Un alt parc acvatic, Aqua Boulevard va invita sa va bucurati de alunecari de apa si cascade in Paris la doar cativa kilometri distanta. Renumitul acvariu, Sea Life Centre Paris este situat in imediata apropiere, la douazeci de minute de mers cu masina de la Asterix Park.