Zodia Scorpion

Compatibilitatea semnului Scorpion cu celelalte zodii

Scorpionul este cel mai misterios semn al intregului zodiac, ceea ce face din relatiile cu el un puzzle dificil pentru un potentialul sau partener. Reprezentantii acestei zodii se disting prin inclinatii nefiresti: altruismul lor poate fi combinat cu egoismul in forma pura, emotionalitatea cu calculul analitic. Aceste calitati extreme pot fi prezente la un Scorpion, introducand un element de imprevizibilitate in viata partenerilor sai. Un lucru este sigur. Indiferent de partea personalitatii Scorpionului cu care te confrunti, este putin probabil sa faca concesii. Acesta este un semn absolut independent si nu face niciodata compromisuri.

Caracteristicile semnului Scorpion

Ca toate semnele de apa, comportamentul Scorpionului are o puternica conotatie emotionala. Influenta apei inseamna ca dragostea sa este foarte profunda si sfideaza logica. Uneori, sentimentele Scorpionului pot fi comparate cu o adevarata obsesie. Sub suprafata neteda a apei, un ocean de pasiuni se poate aseza. Poate fi dizolvat complet in dragoste si, sub influenta acesteia, sa fie transformat dincolo de recunoastere. Scorpionul in dragoste este pasionat si gelos, dar in acelasi timp credincios si grijuliu. Cand este fericit, isi face partenerul sa se simta ca cea mai importanta persoana de pe planeta. Prin natura sa, Scorpionul este secretos si nu isi divulga niciodata secretele. O persoana apropiata ii poate incredinta cu toata increderea secretul cel mai mare. Este atat de intuitiv incat poate ghici cu usurinta gandurile altora. Uneori, Scorpionul stie ce vrea sa spuna o persoana inainte de a deschide gura.

Semnele cu care Scorpionul este compatibil

Cea mai mare compatibilitate pentru Scorpion este detinuta de reprezentantii elementelor de pamant, adica Taur, Fecioara sau Capricorn. Astfel de uniuni pot fi asemanatoare cu argila de pe o roata unui olar. Atunci cand apa aduna viteza sub actiunea fortei centrifuge, particulele de pamant conectate la ea dobandesc o forma si un destin perfect. Scorpionul in alianta cu Taurul este o combinatie armonioasa a doua energii compatibile. Ambii se straduiesc pentru a avea confort, siguranta si consecventa. Asemanarea dintre ei este sporita prin faptul ca Taurul si Scorpionul apartin grupului de semne fixe, ale caror atuuri sunt stabilitatea si hotararea. Taurul calmeaza obsesia si suspiciunea Scorpionului, iar el stimuleaza imaginatia si sentimentele partenerului sau. Scorpionul are nevoie de fidelitatea si practicitatea inerente Fecioarei, iar Fecioara este fascinata de misterul tovarasului ei. Scorpionul, care adora sa controleze aproape totul, are incredere in cele din urma in Fecioara devotata pentru a lua decizii importante. Acest lucru nu este usor pentru un semn atat de prudent. Scorpionul si Capricornul sunt unite prin inclinatii ambitioase. Impreuna reprezinta o forta puternica, capabila sa zdrobeasca orice obstacol in drum. Ambele semne tind sa fie foarte atente la celalalt, astfel incat le va lua ceva timp sa se simta confortabil unul cu celalalt.