cum mascam parul alb

Cum mascam cu succes parul incaruntit

De regulă, primul fir de par alb-gri apare la oameni dupa 30 de ani. Dacă apar mai devreme firele de par incaruntit, este evident o albire prematura. Cea mai rapida modalitate de a scapa de aceste fire de par deranjante este vopsitul parului. Dar, din pacate in câteva saptamani radacinile parului vor creste si parul carunt va aparea din nou.

In acest articol, va prezint cateva metode care va vor ajuta sa va ascundeti parul grizonat, astfel incat sa nu trebuiasca sa treceti prea des pe la coafor

Melanina este pigmentul responsabil pentru culoarea parului nostru. Este produsa de celule specializate, cunoscute sub numele de melanocite. Oamenii incep sa incarunteasca atunci cand producția de melanina se oprește. Acest fenomen se intampla din cauza imbatranirii sau a predispoziției genetice. Un stil de viata nesanatos poate accelera procesul.

Metode de mascare a parului alb

Impartiti parul intr-un mod diferit
De obicei, incaruntim la tample si in varful capului. Deci ar putea fi suficient sa schimbați modul în care va impartiti suvitele de par pentru a acoperi firele gri. Dacă doriți sa fiti mai creative puteti alege o carare in zig-zag – utilizați un spray de par, gel sau spuma pentru a menține coafura.

Purtați accesorii
Puteți utiliza diferite accesorii , puteti purta panglici sau bentite daca aveti par scurt. Tiarele, bentitele, agrafele si panglicile va vor ajuta sa acoperiți parul albit dar sa fiti la moda. Puteți incerca, de asemenea, sa purtati o palarie. De exemplu, beretele sunt la apogeul popularității lor în aceasta toamna.

Realizati o coafura voluminoasa
Coafurile voluminoase ajuta mult ca parul alb sa fie mascat foarte bine. Trebuie doar sa creați volum la radacini sau sa va faceti bucle. Buclele va vor face parul mai voluminos și vor ascunde firele de par albite.

Utilizați un pulverizator de par colorat pentru radacini
Cea mai eficienta modalitate de a ascunde parul alb este utilizarea produselor pentru mascarea firelor albe. Acestea nu va schimba culoarea parului pentru o lungă perioadă de timp dacă le comparăm cu un colorant pentru păr, dar ele chiar ne ajută să arătăm mai ingrijit când pur și simplu nu avem timp.