Teren fotbal cu gazon sintetic

Care este rentabilitatea investitiei in gazon sintetic fotbal

Instalarea gazonului sintetic are numeroase beneficii. De la costuri de intretinere pana la avantajele sale de mediu, exista multe profituri ale investitiei intr-un gazon sintetic fotbal.

Motivele pentru care decizi sa folosesti iarba sintetica pot varia in functie de necesitati. Cu toate acestea, te asiguram ca amenajarea unui teren artificial fotbal are cateva beneficii evidente, si anume:

  • Economiseste apa

Iarba sintetica ajuta la conservarea resurselor noastre pretioase de apa! Aceasta este o preocupare majora pentru cei care traiesc in regiuni uscate, aride, care sunt predispuse la seceta. Astfel, un gazon artificial fotbal pret raport calitate ofera o rentabilitate crescuta.

Astfel, conservarea apei este una dintre multele profituri ale investitiilor din iarba sintetica.

  • Reduce costurile

Deoarece iarba sintetica nu necesita udare, facturile lunare la apa se reduc. Randamentul investitiei din iarba sintetica inseamna bani economisiti.

  • Intretinere redusa

teren fotbalAproximativ o suta cincizeci de ore sunt petrecute intretinand gazonul in fiecare an.

Cu toate acestea, iarba sintetica are o intretinere redusa. Acesta este unul dintre numeroasele beneficii ale gazonului sintetic.

Ofera toate beneficiile estetice ale gazonului natural cu putina intretinere. Nu este nevoie de udare saptamanala si nu necesita plivit, cosit, fertilizare sau reinsamantare.

  • Prietenoasa cu mediul

Iarba sintetica este foarte prietenoasa cu mediul, deoarece nu necesita aplicarea de ingrasaminte si insecticide. Aceste substante se infiltreaza prin pamant si polueaza apele subterane. La iarba artificiala, nu este cazul.

  • Arata foarte bine

Astfel, iarba sintetica arata si sa simte ca un gazon natural. Verdele solid o face sa para si mai autentica!

E bine sa stim ca, iarba naturala adaposteste o multime de bacterii periculoase si alti agenti patogeni daunatori, in special in solul umed. De asemenea, agentii patogeni tind sa prospere in baltile de noroi care se formeaza intr-un gazon natural cu iarba dupa udare. Iarba sintetica nu are aceasta problema si este deosebit de sigura pentru copii.

Concluzia e ca, randamentul investitiei merita cu siguranta pentru cei mai multi si include o gama larga de avantaje la care fiecare poate doar visa! Opteaza pentru iarba artificiala si culege avantajele acesteia imediat!