Amanet auto

Ce sa faci ca sa primesti un imprumut mai mare pe masina de la agentia de amanet auto

Cu exceptia anumitor masini clasice, autovehiculele isi pierd de obicei din valoare in timp. Cu toate acestea, exista cativa pasi simpli, destul de economici pe care ii poti face pentru a adauga la valoarea masinii tale, pentru a maximiza pretul pentru care o poti vinde sau suma imprumutului pe care o poti obtine la o agentie de amanet auto.

Cand vrei sa iti oferi masina unei agentii de amanet masini in schimbul unei sume frumusele de bani, ar fi bine a intreprinzi urmatorii pasi:

  • Reparatia zgarieturilor si altor defectiuni minore

Poti creste semnificativ valoarea de revanzare a unei masini doar prin repararea zgarieturilor si altor detalii mici. Pentru zgarieturi minore, incearca un kit de reparare a zgarieturilor la pret redus sau chiar un stilou pentru repararea zgarieturilor.

Pentru zgarieturi profunde, zgarieturi si lovituri mai grave, mergi la un atelier de reparatii profesionist.

  • Curata caroseria

Asigura-te ca ai caroseria masinii curata si stralucitoare. Pentru cele mai bune rezultate, utilizeaza o ceara de culoare de buna calitate.

  • Verifica elementele de baza ale barei de protectie

Barele de protectie zdrobite sau deteriorate sunt o criza si iti vor scade mult din pret daca vrei sa apelezi o agetie de amanet auto Bucuresti. Poate ca merita sa le inlocuiesti.

  • Ai grija de roti

Asigura-te ca jantele sunt curate si fara praf. Jantele din aliaj sau otel deteriorate grav vor trebui reparate profesional. Daca daunele sunt minime si ai timp si rabdare, poti repara propriile jante din aliaj. Nu uita sa aplici un agent special pentru un aspect ca si nou.

  • Vezi ce e cu interiorul

Ai grija deosebita cu interiorul masinii tale. Ofera covoarelor o curatare profunda pentru a indeparta murdaria si mirosurile neplacute. De asemenea, improspateaza masina cu spray parfumat de aerosoli.

  • Trage o privire si sub capota

Asigura-te ca motorul este curat si fara urme de ulei. Evita curatarea cu abur, deoarece majoritatea masinilor moderne au echipamente electronice sofisticate legate de computerul de bord situat sub capota. Pentru rezultate optime, utilizati un agent de curatare si degresare pentru motor.

Maximizarea valorii imprumutului

automobileIn zilele noastre, nu trebuie sa-ti vinzi masina pentru a-i debloca valoarea in numerar. Furnizorii de imprumuturi pe termen scurt de renume, cum ar fi agentiile de amanet, ofera imprumuturi bazate pe active, folosind vehiculul platit ca garantie.

Suma de imprumut care ti se ofera va depinde de o evaluare a valorii de piata a masinii, luand in considerare factori precum marca si modelul, varsta si starea acesteia.

Astfel, pentru a te califica pentru cea mai buna valoare a imprumutului, asigura-te ca documentele vehiculului sunt in regula – permisul de masina trebuie sa fie valabil. De asemenea, asigurati-va ca masina este in stare buna si functioneaza bine, astfel vei obtine un imprumut mai mare pe ea.