Iarna, sezonul blanurilor

Iarna, sezonul blanurilor

Moda iernii aduce cu ea obligatoriu si blanurile la haine dama – medelin.ro

Indiferent ca este vorba de blanuri naturale sau artificiale, femeile iubesc blanurile pentru eleganta pe care o degaja, pentru farmecul si feminitatea lor.

Cele mai populare obiecte din blana care nu trebuie sa va lipseasca din garderoba iernii sunt vestele şi hainele lungi cu un design modern, calduroase si usor de asortat. Pentru vremea rece sunt recomandate caciulile din blana, atat cele clasice cat si cele de inspiratie ruseasca, gen ushanka. Moda impune acum sepci sau berete din blana precum si accesorii – pompoane, moturi, sau ciucuri, pentru caciulite tricotate sau fulare lungi. Daca intentionezi sa porti rochii de seara – medelin.ro la petrecerea de Revelion, de exemplu, le poti accesoriza cu un guler sau o capa din blana, prinse frumos în jurul gatului, sau aruncate doar pe un umar si apoi fixate in talie. O astfel de alegere vestimentara poate fi perfecta pentru orice petrecere sclipitoare de sfarsit de an.

Modelele de haine din blana pentru sezonul toamna -iarna 2018-2019 cuprind o varietate de stiluri diferite, in culori neutre sau aprinse.

Aceste haine de blana au o sclipire si o eleganta aparte, sunt articole vestimentare de lux, pe care trebuie sa le puneti in valoare, fie ca sunt in culori deschise sau sobre. Blanurile naturale sunt iubite de multa lume: miel merinos, piele nappa de miel, vulpe rosie, raton sau vulpe polara, dar si alte care nu provin de la specii de animale protejate.

Designerii propun croieli pentru hainele de blana in forma de A, cu maneci largi, sau blanurile clasice  cu croiala dreapta, blanurile poncho sau gen pelerina, blanurile lungi stranse pe talie cu cordon, blanurile cu o croiala tip lalea, blanurile trapezoidale, blanurile cu gluga, blanurile cu gulerul din alt tip de blana cu diferite culori, blanurile cu mâneci scurte si evazate.