Avantajul serviciilor rent a car in Otopeni pentru companii

Sfaturi privind apelarea serviciului rent a car in Otopeni

Atunci cand apelati o firma de inchirieri masini Otopeni, alegerea modelului auto trebuie tratata cu aceeasi grija ca si atunci cand cumparati una. Majoritatea criteriilor pe aceasta tema se refera mai intai la selectarea unei firme de inchirieri masini serioase, apoi la studiul caracteristicilor tehnice ale masinii ce doriti sa inchiriati. Ambele criterii sunt importante. Dar mai este un lucru care conteaza. Acesta ar fi scopul pentru care inchiriati o masina. Plecand de la acest factor, trebuie sa efectuati alegerea respectiva, daca doriti sa ramaneti complet multumiti de masina inchiriata.

Masina inchiriata trebuie selectata in functie de scopul calatoriei

Calatorie de afaceri. Orice masina dintr-o categorie reprezentativa va functiona in acest caz. De regula, pentru evenimentele de afaceri, clientii aleg masini de clasa business, japoneze sau europene.

Excursie. Daca inchiriati o masina pentru o calatorie in afara orasului, veti avea nevoie de un SUV sau orice alt vehicul cu un interior cat mai spatios. Capacitatea acestuia depinde nu numai de numarul de pasageri, ci si de numarul de lucruri pe care urmeaza sa le luati sau sa le aduceti dintr-o calatorie de agrement. De asemenea, este necesar sa se tina seama de prezenta copiilor si de varsta lor. Pasagerii foarte tineri pot avea nevoie chiar de scaune auto pentru copii.

Eveniment solemn. Pentru astfel de situatii exista limuzine de lux ca si masini de inchiriat, decapotabile, foarte populare in zilele noastre, dar si alte modele lux deosebite.

Ce trebuie sa stiti cand apelati o firma rent a car Otopeni

Cu cat veti conduce o distanta de mai multi kilometri o masina inchiriata, cu atat ar trebui sa fiti mai atent la caracteristicile sale tehnice. Daca intentionati sa mergeti intr-o zona necunoscuta, este recomandabil sa inchiriati o masina dotata cu un navigator GPS. Astazi, aceasta caracteristica este prezenta la aproape toate vehiculele disponibile pentru inchiriere.

Navigarea prin GPS va va permite sa scurtati calea cat mai mult posibil si sa gasiti locul destinatiei mult mai repede. Merita sa acordati atentie prezentei acestui dispozitiv daca doriti sa inchiriati o masina, pentru a calatori intr-o regiune in care n-ati mai fost. Aceasta inseamna ca deplasarea va fi mult mai convenabila si mai confortabila. Inainte de a inchiria o masina, cititi cu atentie contractul de inchiriere si verificati daca vehiculul contine toate accesoriile necesare (trusa de prim ajutor, extinctor, roata de rezerva, scule pentru schimbat rotile, etc).

Avantajul serviciilor rent a car in Otopeni pentru companii

De asemenea, unul dintre cele mai interesante optiuni oferite de serviciul de rent a car in Otopeni este oferta destinata persoanelor juridice. Multe firme simt nevoia mobilitatii angajatilor lor, de cele mai multe ori bunastarea companiei depinzand de deplasarea rapida si confortabila a acestora. Managerii companiilor respective fie isi cumpara o flota de vehicule, fie inchiriaza alte vehicule, deoarece flota proprie este insuficienta.

Inchirierea de masini pentru persoanele juridice este mai rentabila decat achizitionarea de masini personale, in special pentru firmele nou infiintate.

Avantajele serviciului rent a car in Otopeni pentru companii sunt urmatoarele:

  1. nu este nevoie de investitii financiare mari;
  2. sunt eliminate costurile necesare pentru reparatii si intretinere auto;
  3. o masina inchiriata nu poate aparea in bilant ca mijloc fix;
  4. rata de inchiriere contine TVA de 20%, cu compensarea acestora, iar platile fiscale bugetare sunt reduse;
  5. sisteme flexibile de reduceri pentru chiria pe termen lung;
  6. posibilitatea atribuirii cheltuielilor pretului de cost, reducerea bazei de impozitare pe profitul primit.

Toate caracteristicile tehnice ale vehiculelor vor trebui verificate si specificate in contractele incheiate de cele doua parti.