cabinet stomatologic zambetdent

Cine vreti să găsească cel mai bun dentist pentru dvs. și familia dvs.? Partea I

Localizarea unui medic dentist excelent pentru tine și propria ta familie nu este grea. Daca colaborarea cu medicul stomatolog actual nu este satisfăcătoare, există cativa pasi destul de simpli, care va poate asigură cu adevărat succes.

De ce recomandam Zambetdent: cabinet stomatologic Bucuresti

Ai nevoie de un medic stomatolog specialist doar pentru adulti sau si pentru copiii tăi?

1) Ce fel de dentist vreau?

Aproape orice clinica stomatologica este dotata pentru a oferi aproape toate serviciile legate de îngrijirea dentară. Unii medicii stomatologi obișnuiți se etichetează deseori ca „dentist estetician” pentru a indica faptul că oferă tratamente cosmetice dentare sau „medic stomatolog de familie” care poate trata întreaga familie. Aceste denumiri nu sunt specializări recunoscute oficial. Specializările dentare recunoscute oficial includ Endodontist (terapia canalului rădăcină), practicantul de sănătate maxilo-facială și orală (extragerea dinților și procedura chirurgicală orală), ortodontistul (repoziționarea dinților), medicul dentist pedodontist sau pediatru), parodontiștii (îngrijirea gingiilor și țesuturilor ajutoare) și protezontiștii (specialiștii în domeniul restaurării și reabilitării danturii).
Când aveți simptome extreme care constau în sângerări ale gingiilor, durere obișnuită a maxilarului sau excesivă durere de dinți, este simplu și automat să presupuiți că aveți nevoie de un specialist în stomatologie. In acelasi timp, acest lucru poate fi adevarat, specialistii dentari buni solicita ca pentru prima oara sa consultati un dentist general pentru un examen stomatologic complet si o trimitere dupa cum este necesar.
Dacă dentistul dvs. considera ca trebuie aplicat un tratament stomatologic de specialitate, poate sa iti dea o trimitere la un cabinet stomatologic cu medici specializati. Medicii stomatologi generali efectuează doar unele remedii stomatologice: extracția dinților, curatare canalele radiculare, montare de coroane dentare sau punti dentare.

2) Vreau un medic stomatolog unic pentru familia mea?

Puteti alege Zambetdent clinica stomatologica Bucuresti unde sa beneficiati de medici stomatologi atat pentru adulti, cat si pentru copii. Chiar dacă multi prefera sa aleaga un medic dentist pediatru pentru propriul copil, totusi multe familii prefera sa fie tratați la acelasi cabinet stomatologic atat parintii cat si copii.
Prima vizită la dentist a copilului dvs. trebuie să aibă la vârsta de 12 luni. Medicul dentist va comunica cu dvs. despre înregistrările clinice ale copilului dvs. – istoricul prenatal, evoluția și situația actuală. Medicul dentist va pune întrebări pentru a afla dacă bebelușul dumneavoastră are o amenințare scăzută, moderată sau excesivă pentru cavități și tulburări ale gingiilor. Aceste informații sunt folosite pentru a vă ajuta să vă rezolvati problemele dentare ale copilului.